CERAGEM Master V3

Zdravju in počutju prijazna Ceragem postelja nudi masažo, ki združuje kiropraktiko, akupresuro, toplotni tretma in pregrevanje z dolgimi infrardečimi žarki, hkrati pa vas sprošča z glasbo, ki vas zapelje v alpha stanje. Je prva in edina postelja, ki izmeri dolžino in obliko hrbtenice.

Osupljiv videz, estetska skladnost z moderno notranjo opremo doma, varčnost s prostorom, izjemna kvaliteta, popolno daljinsko upravljanje … vse to je rezultat pronicljivega pristopa k elegantnim in hkrati visoko kvalitetnim rešitvam svetovno priznane agencije za design, Tangerin iz Londona, ki je k še boljši prepoznavnosti v svetu pomagala tudi korporacijam kot so British Airways, Toyota, P&G in Samsung.

In kaj je posebnost, pravzaprav najbolj pomemben del postelje?

Žad in infrardeča toplota

Najbolj pomemben del postelje so valjčki iz žada, minerala, ki velja za kraljevski simbol moči. Zanj je značilno, da ne absorbira nobene negativne energije, tako da ga v nasprotju z drugimi dragimi kamni in kristali ni potrebno čistiti. Je kamen harmonije in ravnotežja, zmanjšuje nervozo in čustva, zasnovana na strahu, krepi intelektualne sposobnosti, zaščita, ki jo ponuja, pa nudi duševni mir.

Ko se valjčki (nad notranjim mehanizmom) segrejejo na 30°C, se začnejo izločati dolgi infrardeči žarki, žarki, ki so del sončevega spektra; do rdeče barve naše oko zazna vse barve, to je barve mavrice, po rdeči barve ne vidimo več, občutimo pa toploto. Infrardeči žarki, dolgi med 10 in 12 cm, ki globoko prodrejo v vse naše strukture telesa, pospešujejo regeneracijo struktur in celic v telesu. Dokazano je, da so terapije z infrardečimi žarki terapije 21. stoletja; mehka tkiva se regenerirajo 7 krat hitreje, kosti (pri zlomu) pa 4 krat hitreje kot sicer.

Žad in infrardeča svetloba

avtomatsko

SKENIRANJE
HRBTENICE

Da bi vam postelja nudila kar najbolj optimalno masažo, vam, ko se uležete nanjo, avtomatsko izmeri dolžino hrbtenice in njeno obliko.


6 stopenj

NASTAVITEV
INTENZIVNOSTI

Napredni sistem za premikanje masažnih projektorjev ponuja šest stopenj intenzivnosti, ki uporabnikom pomaga najti najprimernejšo intenzivnost masaže.


12 različnih

MASAŽNIH PROGRAMOV

S pomočjo daljinskega upravljalnika glede na svoje zdravstveno stanje in počutje lahko sami izberete enega od dvanajstih (12) programov. 

Program za ročno nastavitev masaže traja 60 minut, programa 2 in polavtomatski program 18 minut, ostali programi pa 36,5 minut.


Caragemova

ZVOČNA TERAPIJA

Ko se tretma prične, se enostavno prepustite in sprostite, poglobite v svoje misli ali pa izberete glasbo (Ceragemovo ali svojo), ki prihaja iz zvočnikov, vgrajenih v okvir postelje na obeh straneh glave.


DODATNA

ZUNANJA
PROJEKTORJA

Kot osnovna oprema služita še zunanja projektorja, ki ju lahko uporabite za tretma na trebuhu, ramah, rokah, nogah in drugih delih telesa. V funkciji sta medtem ko ležite na postelji in se prepuščate masaži. Tudi projektorja nadzirate z daljincem, izbirate lahko med tri (3) in devet (9) krogelnim.


RAZTEGLJIV DESIGN

TERMALNI SEDEŽ

Če vas rado zebe, lahko posteljo spremenite v prijeten sedež, ki ostane topel, tudi ko ni v funkciji masaže in je postelja zaprta. V posteljo so namreč vgrajeni epoksi karbonski grelci, njihovo temperaturo nadzirate z daljincem.


Ceragem
Hiša dobrega počutja

Tržaška 18, Logatec

Zastopstvo in prodaja: Anvina, d.o.o., Cankarjev trg 6, Vrhnika

Delovni čas

pon. in čet.: od 12.00 do 20.00h
tor., sre., pet.: od 07.30 do 15.00h

Obvezno predhodno naročanje!

Kontakt in rezervacije

Telefon: 01 235 15 20
Email: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.