CERAGEM korporacija

Ceragem, globalna korporacija, v svetu vodilna v skrbi za zdravje človeka, si z odličnimi produkti in centri, ki so dostopni vsakomur, prizadeva k izboljšanju kvalitete življenja vsem, ki si želijo živeti lepo in zdravo življenje. Naše prepričanje v odličnost je še toliko večje, ker ga dnevno s svojimi občutki in pozitivnimi izkušnjami na termo masažnih posteljah potrjuje več kot osem milijonov tako odraslih kot otrok in tudi hendikepiranih oseb, ki se jim Ceragem posveča posebej pozorno (med drugim z rednimi donacijami).

Ni pa CERAGEM v svetu prisoten samo z avtomatskimi toplotnimi masažerji, do leta 2017 je prijavil že več kot 250 patentov – od tega samo na Master V3 postelji štiri: gibljive valjčke, funkcijo drsenja, funkcijo gor-dol in 12 masažnih programov. V posodobljeni masažni postelji Master V4 pa je vse to znanje še nadgrajeno!


VEČ KOT 75 DRŽAV

2500+ centrov

CERAGEM je bil ustanovljen leta 1998, po podatkih iz januarja 2021 pa je v svetu prisoten že v več kot 75 državah in 2500 centrih, od tega v Evropi: v Franciji, Združenem kraljestvu, na Poljskem, v Litvi, Romuniji, Italiji, Srbiji, Makedoniji, na Kosovem, v Turčiji, Španiji, Nemčiji, Avstriji, na Madžarskem, v Češki republiki, na Slovaškem, v Grčiji, Rusiji, Ukrajini, Moldaviji, Kazahstanu in od jeseni 2018 tudi v Sloveniji.

Veseli smo, da je del te srčne družine tudi naša Hišo dobrega počutja v Logatcu

Ceragem
Hiša dobrega počutja

Tržaška 18, Logatec

Zastopstvo in prodaja: Anvina, d.o.o., Cankarjev trg 6, Vrhnika

Delovni čas

pon. in čet.: od 12.00 do 20.00h
tor., sre., pet.: od 07.30 do 15.00h

Obvezno predhodno naročanje!

Kontakt in rezervacije

Telefon: 01 235 15 20
Email: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.