CERAGEM Master V4

Zdravju in počutju prijazna Ceragem postelja nudi masažo, ki združuje kiropraktiko, akupresuro, toplotni tretma, moksibustijo in pregrevanje z dolgimi infrardečimi žarki, hkrati pa vas sprošča z glasbo, ki vas zapelje v alpha stanje. Patentirana pametna tehnologija prepozna dolžino in obliko hrbtenice vsakega posameznika in poskrbi za tisti del hrbtenice, ki je potreben masaže.

Osupljiv videz, estetska skladnost z moderno notranjo opremo doma, varčnost s prostorom, izjemna kvaliteta, popolno daljinsko upravljanje … vse to je rezultat pronicljivega pristopa k elegantnim in hkrati visoko kvalitetnim rešitvam svetovno priznane agencije za design, Tangerin iz Londona, ki je k še boljši prepoznavnosti v svetu pomagala tudi korporacijam kot so British Airways, Toyota, P&G in Samsung.

In kaj je posebnost, pravzaprav eden od najpomembnejših elementov v postelji?

CARATONIC
CERAGEM + TONIK (vitalnost, pomlajevalno sredstvo)

Nadgradnja v novem modelu masažne postelje V4 je poseben keramični material Ceratonic. Sestavljen je iz naravnega minerala žada, okra in edinstvenega patentiranega specialnega materiala Ceragem. Žad je mineral, ki velja za kraljevski simbol moči. Zanj je značilno, da ne absorbira nobene negativne energije, tako da ga v nasprotju z drugimi dragimi kamni in kristali ni potrebno čistiti. Je kamen harmonije in ravnotežja, zmanjšuje nervozo in čustva, zasnovana na strahu, krepi intelektualne sposobnosti, zaščita, ki jo ponuja, pa nudi duševni mir.

Oker je del naše človeške zgodbe že od samega začetka. Eno bolj pogostih zdravil opisanih v papirusih je prav oker. Predpisovalo se ga je za težave s črevesjem, očmi, urološke težave,... Med številnimi starejšimi generacijami Aboriginov ga mnogi še vedno smatrajo za "zdravilo za vse". Eden izmed pomembnih dejavnikov okra je še ta, da ima zelo dobre antibakterijske lastnosti, ki preprečujejo razgradnjo kolagena.

Ko se valjčki (nad notranjim mehanizmom) segrejejo na 30°C, se začnejo izločati dolgi infrardeči žarki, žarki, ki so del sončevega spektra; do rdeče barve naše oko zazna vse barve, to je barve mavrice, po rdeči barve ne vidimo več, občutimo pa toploto. Infrardeči žarki, dolgi med 10 in 12 cm, ki globoko prodrejo v vse naše strukture telesa, pospešujejo regeneracijo struktur in celic v telesu. Dokazano je, da so terapije z infrardečimi žarki terapije 21. stoletja; mehka tkiva se regenerirajo 7 krat hitreje, kosti (pri zlomu) pa 4 krat hitreje kot sicer.

Žad in infrardeča svetloba

avtomatsko

SKENIRANJE
HRBTENICE

Prilagoditev glede na obliko telesa posameznika

Patentirana pametna tehnologija s skeniranjem avtomatsko prepozna dolžino in obliko hrbtenice uporabnika in s tem nudi kar najbolj optimalno masažo za vsakega posameznika.


9 stopenj

NASTAVITEV
INTENZIVNOSTI

Napredni sistem za premikanje masažnih projektorjev ponuja devet stopenj intenzivnosti, ki uporabnikom pomaga najti najprimernejšo intenzivnost masaže.


15 različnih

MASAŽNIH PROGRAMOV

S pomočjo daljinskega upravljalnika glede na svoje zdravstveno stanje in počutje lahko sami izberete enega od petnajstih (15) programov. 

Program so različno dolgi, trajajo od 18 do 90 minut.


Caragemova

ZVOČNA TERAPIJA

Ko se tretma prične, se enostavno prepustite in sprostite. Zdravilni zvok Ceragem za počitek telesa in duha je sestavljen iz zvoka narave, klasične glasbe in namenskih glasbenih posnetkov, ki so na voljo v zbirki dvajsetih nameščenih avdio posnetkov, ki dodajo pomirjajoče učinke vaši masaži, medtem ko blažite stres, utrujenost in sproščate um.

Povezava preko mobilnega telefona omogoča še različne dodatne storitve.


DODATNA

ZUNANJA
PROJEKTORJA

Kot osnovna oprema služita še zunanja projektorja, ki ju lahko uporabite za tretma na trebuhu, ramah, rokah, nogah in drugih delih telesa. V funkciji sta medtem ko ležite na postelji in se prepuščate masaži. Tudi projektorja nadzirate z daljincem, izbirate lahko med trebušnim vibracijskim masažerjem in (3) krogelnim projektorjem.


RAZTEGLJIV DESIGN

TERMALNI SEDEŽ

Če vas rado zebe, lahko posteljo spremenite v prijeten sedež, ki ostane topel, tudi ko ni v funkciji masaže in je postelja zaprta. V posteljo so namreč vgrajeni epoksi karbonski grelci, njihovo temperaturo nadzirate z daljincem.


VRATNI MASAŽER

Healax I-shoudler

Zagotavljamo vam vrhunsko masažno izkušnjo z našo napravo, ki omogoča lahko masažo, podobno kot pri ročni masaži. Uporabljamo keratonsko keramiko s toplotnim učinkom preko infrardečih žarkov, kar dodatno izboljša učinkovitost masaže.

Naša naprava ponuja 3 korake za nadzor intenzivnosti masaže, kar vam omogoča prilagoditev glede na vaše osebne preference. Poleg tega smo vključili zaščito pred pregrevanjem, ki zagotavlja varnost uporabnika med uporabo.

Z enim pritiskom na enostaven start/stop gumb lahko napravo preprosto vklopite ali izklopite. Ergonomska oblika omogoča udoben oprijem, medtem ko so oporne roke in nadzor intenzivnosti namenjeni prilagajanju naprave na različne dele telesa, kot so ramena, stegna, meča in trebuh.

S tem inovativnim dizajnom in funkcijami želimo zagotoviti, da bo vsaka uporaba naše naprave prinesla sprostitev in užitek ter posnemala občutek prave ročne masaže.

Lajša bolečine v mišicah, pomaga metabolizmu, izboljša krvni obtok, podpira vegetativni živčni sistem, zmanjša napetost, zmanjša se stres in prežene utrujenost.

GRELNA BLAZINA

Ceramic M1

Predstavljamo vam inovativno napravo, ki združuje oddajanje daljnih infrardečih žarkov v obliki satja, kar prinaša številne koristi za človeško telo. Zasnovana s poudarkom na akupresurnem učinku, naprava vključuje dvignjene blazine v obliki satja, ki dodatno izboljšujejo terapevtski učinek masaže.

Za varnost uporabnika smo vključili napreden sistem preprečevanja požara, ki omogoča samodejno zaustavitev naprave po 12 urah neprekinjene uporabe. Poleg tega je temperatura naprave popolnoma prilagodljiva, kar omogoča nastavitev optimalne toplote za vaše udobje.

Naša naprava je opremljena z ogrevalnim sistemom, ki omogoča usmerjanje toplote na različne dele telesa, kot so trebuh, hrbet, noge itd. Zahvaljujoč ročaju in majhni teži je prenašanje naprave enostavno, kar olajša transport in uporabo kjerkoli.

Sestavljena iz 215 šesterokotnikov, naša naprava združuje tehnološko dovršenost s funkcionalnostjo, zagotavljajoč edinstveno izkušnjo sproščujoče in terapevtske masaže.

Ceragem
Hiša dobrega počutja

Tržaška 18, Logatec

Zastopstvo in prodaja: Anvina, d.o.o., Cankarjev trg 6, Vrhnika

Delovni čas

pon. in čet.: od 12.00 do 20.00h
tor., sre., pet.: od 07.30 do 15.00h

Obvezno predhodno naročanje!

Kontakt in rezervacije

Telefon: 01 235 15 20
Email: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.